Kotien ja konttoreiden kalustaja

Olohuone

Täällä koko perhe viihtyy yhdessä.

Keittiö

Kodin sydän jossa kaikki viihtyy.

Makuuhuone

Nuku hyvin.

Lastenhuone

Maailman paras leikkipaikka.

Työhuone

Meiltä kalusteet etätöihin ja konttoriin.

Sisustus

Meiltä löydät uusimmat valikoimat valaisimia ja mattoja kodin kaikkiin tiloihin. Myös sisustussuunnittelijan ja valokuvaajan palvelut kauttamme.

Kotiin etätyöpisteeseen tai konttoriin

Työpistematto keventää seisoen tapahtuvaa työskentelyä. Se on mukavan joustava jalkojen alla.

Väri musta.

Koko 51 cm x 77,5 cm.

Korkeusäätö ilman muistipaikkoja vakiona. Ohjain muistipaikoilla 30 euroa.
Molemmat rungot on CE-hyväksytty ja takuu on 2 vuotta. Väri on valkoinen.

ESSI-sähköpöydissä on varmuustoiminto, joka pysäyttää noston/laskun heti, jos esim. laatikosto tai tuoli estää kannen liikkeen.

Sängyt hyviin uniin

Sängyssä havupuurunko, Bonnel- jousitus 10v takuulla. Hinta sisältää sijauspatjan (4cm paksu) ja jalkasarjan. Tuotetta on heti varastossa!

Sängyssä on tuplajousitus (myös alarungoissa). Hintaan kuuluu sijauspatja (4cm paksu)ja jalkasarja. Valmistettu Suomessa 10v jousistotakuulla. Tuotetta heti varastosta!

Sängyssä on tuplajousitus (myös alarungoissa) hintaan kuuluu sijauspatja (4cm paksu) ja jalkasarja. Valmistettu Suomessa 10v jousistotakuulla. Tuotetta heti varastosta!

Lakeus on napakka ja näyttävä kotimainen jenkkisänky jossa on hyvin myötäilevä pussijousisto. Patjassa on normaalia korkeampi pussijousisto joka tukee hyvin vartaloa. Korkea runko antaa näyttävyyttä sängylle. Välipatjassa on 15cm korkea pussijousisto, alarungoissa ei jousia. Sänky on verhoiltu laadukkaalla huonekalukankaalla, väri tumman harmaa.Hinta sisältää 70mm paksun sijauspatjan jossa on profiloitu vaahtomuoviydin ja jalkasarjan.Kokonaiskorkeus on 66cm ja patjan jäykyys hard. Kuvan pääty myydään erikseen! Lakeutta löytyy myös koot 120×200 ja 140×200. Kysy tarjous!

Miellyttävästi tarpeisiisi säätyvä Lakeus-moottorisänky tarjoaa jämäkän ja monipuolisen nukkumiskokemuksen. Tiheä, 240:llä (m²) varustettu teräspussijousitus ja korkealuokkaiset pehmuste- ja verhoilumateriaalit tekevät vuoteesta loisteliaan valinnan mihin tahansa makuuhuoneeseen. Viimeistele Lakeus-vuode korkealuokkaisella vuoteen mukaisesti verhoillulla päädyllä. Myönnämme Lakeus-vuoteelle 10 vuoden runko- ja jousistotakuun.

Kotimainen Avainlippu tuote! Laadukkaaseen Lakeus runkosänky pakettiin sisältyvät sänky, jalat ja 70mm paksu profiloitu vaahtomuovi petauspatja.

Jämäkkä ja tiheä pussijousisto, jossa 240 teräsjousta/m2. Tukeva ja korkea kotimainen kertopuusta valmistettu puurunko. Valmistaja myöntää sängyille 10 vuoden runko- ja jousistotakuun.

Petauspatja: Sängyn hintaan sisältyy vakiona paksu profiloitu vaahtomuovipetauspatja. Toimitusaika noin 2 viikkoa

Petauspatjan päällinen on helppo irrottaa ja on vesipestävissä 60 C asteessa Suosittua Lakeus sarjaa löytyy myös 80 x 200 cm, 90 x 200 cm, 120 x 200 cm, 140 x 200 cm.  Kysy tarjous! KAIKKIA KOKOJA LÖYTYY HETI VARASTOSTA NOPEASTI TARVITSEVALLE.

Jämerä massiivikoivuinen Seniorisänky on kestävä ja turvallinen valinta. Sänky on istumakorkeudeltaan normaalia korkeampi (49 cm). Seniorisänkyä saa myös madallettuna mallina. Tutustuthan myös sarjan lisävarusteisiin, kuten vaikka nousutuki ja turvalaita, sekä moottoripohjat.

Seniori-sarja on aito ja alkuperäinen senioreille suunniteltu kotimainen mallisto. Laadukkaasta massiivikoivusta valmistetut kalusteet ovat turvallisia ja kestäviä. Seniori-sarjan tuotteet tuovat arjen mukavuutta sekä helppoutta kotiin. Hinta on alkaen hinta! Kysy tarjous lisävarusteilla. Seniori tuotteille saat kuljetuksen ja kasauksen veloituksetta 60 km säteellä Keuruulta suuntakuormassa. Lisävarusteet löydät kiteen.fi-sivuilta.

Olohuoneeseen

Sohvaa valmistetaan kahdella leveydellä 3ist 190cm ja 3,5ist 227cm leveä. Runko valmistettu koivu/havupuu vanerista, täyte selkätyynyissä kimmoisa pallokuituvanu.Istuimissa napakka E38 erikoisvaahtomuovi. Hinta on alkaen hinta 3ist sohvalle Cove kankaalla vaalharmaa tai tumma harmaa. Toimitusaika noin 2 viikkoa tilauksesta. Sohva on laadukas kotimainen avainlippu tuote. Valmistaja Soft kaluste.

Soulista voit suunnitella itsellesi sopivan kokonaisuuden!kangas ja väri vaihtoehtoja löytyy useita. Soulin runko on valmistettu koivuvanerista ja männystä. Selkätyynyt on käännettävissä ja istuintyynyt on kiinteät.Hinta on 2,5 istuttavalle lev.206cm sohvalle HR1 hintaluokan kankaalla.

Tyylikäs Nemo kulmasohva tarjouksessa cat 2 hintaluokan kankailla. Nemoa saa myös nahkaisena ja useilla eri kankailla verhoiltuna.Runko valmistetaan koivuvanerista,havupuusta ja kovalevystä näin sillä on 20v runkotakuu. Istuimissa 30kg polyuretaani vaahtomuovi ja kuitupolyesteri.Selkätyynyissä eco-kuitu.

Sirokokoinen, helppokäyttöinen mekanismituoli. Vaaleanharmaalla kankaalla verhoiltuna tai nahka musta/kn. Nahkaisen hinta 895 euroa!! Tuolissa on usb latauspaikka.Voit samalla ladata puhelimesi.

Rahoita ostoksesi Aktiivirahalla

Miilutie 2

42700 Keuruu

puh. 010 2191 980

info@keuruskaluste.fi

Aukioloajat:

MA – PE 9 – 17

LA 9 – 13