Kotien ja konttoreiden kalustaja

Olohuone

Täällä koko perhe viihtyy yhdessä.

Keittiö

Kodin sydän jossa kaikki viihtyy.

Makuuhuone

Nuku hyvin.

Lastenhuone

Maailman paras leikkipaikka.

Työhuone

Meiltä kalusteet etätöihin ja konttoriin.

Sisustus

Meiltä löydät uusimmat valikoimat valaisimia ja mattoja kodin kaikkiin tiloihin. Myös sisustussuunnittelijan ja valokuvaajan palvelut kauttamme.

Kotiin etätyöpisteeseen tai konttoriin

Työpistematto keventää seisoen tapahtuvaa työskentelyä. Se on mukavan joustava jalkojen alla.

Väri musta.

Koko 51 cm x 77,5 cm.

Korkeusäätö ilman muistipaikkoja vakiona. Ohjain muistipaikoilla 30 euroa.
Molemmat rungot on CE-hyväksytty ja takuu on 2 vuotta. Väri on valkoinen.

ESSI-sähköpöydissä on varmuustoiminto, joka pysäyttää noston/laskun heti, jos esim. laatikosto tai tuoli estää kannen liikkeen.

Sängyt hyviin uniin

Sängyssä havupuurunko, Bonnel- jousitus 10v takuulla. Hinta sisältää sijauspatjan (4cm paksu) ja jalkasarjan. Tuotetta on heti varastossa!

Sängyssä on tuplajousitus (myös alarungoissa). Hintaan kuuluu sijauspatja (4cm paksu)ja jalkasarja. Valmistettu Suomessa 10v jousistotakuulla. Tuotetta heti varastosta!

Sängyssä on tuplajousitus (myös alarungoissa) hintaan kuuluu sijauspatja (4cm paksu) ja jalkasarja. Valmistettu Suomessa 10v jousistotakuulla. Tuotetta heti varastosta!

Jämerä massiivikoivuinen Seniorisänky on kestävä ja turvallinen valinta. Sänky on istumakorkeudeltaan normaalia korkeampi (49 cm). Seniorisänkyä saa myös madallettuna mallina. Tutustuthan myös sarjan lisävarusteisiin, kuten vaikka nousutuki ja turvalaita, sekä moottoripohjat.

Seniori-sarja on aito ja alkuperäinen senioreille suunniteltu kotimainen mallisto. Laadukkaasta massiivikoivusta valmistetut kalusteet ovat turvallisia ja kestäviä. Seniori-sarjan tuotteet tuovat arjen mukavuutta sekä helppoutta kotiin. Hinta on alkaen hinta! Kysy tarjous lisävarusteilla. Seniori tuotteille saat kuljetuksen ja kasauksen veloituksetta 60 km säteellä Keuruulta suuntakuormassa. Lisävarusteet löydät kiteen.fi-sivuilta.

Olohuoneeseen

Sohvaa valmistetaan kahdella leveydellä 3ist 190cm ja 3,5ist 227cm leveä. Runko valmistettu koivu/havupuu vanerista, täyte selkätyynyissä kimmoisa pallokuituvanu.Istuimissa napakka E38 erikoisvaahtomuovi. Hinta on alkaen hinta 3ist sohvalle Cove kankaalla vaalharmaa tai tumma harmaa. Toimitusaika noin 2 viikkoa tilauksesta. Sohva on laadukas kotimainen avainlippu tuote. Valmistaja Soft kaluste.

Soulista voit suunnitella itsellesi sopivan kokonaisuuden!kangas ja väri vaihtoehtoja löytyy useita. Soulin runko on valmistettu koivuvanerista ja männystä. Selkätyynyt on käännettävissä ja istuintyynyt on kiinteät.Hinta on 2,5 istuttavalle lev.206cm sohvalle HR1 hintaluokan kankaalla.

Tyylikäs Nemo kulmasohva tarjouksessa cat 2 hintaluokan kankailla. Nemoa saa myös nahkaisena ja useilla eri kankailla verhoiltuna.Runko valmistetaan koivuvanerista,havupuusta ja kovalevystä näin sillä on 20v runkotakuu. Istuimissa 30kg polyuretaani vaahtomuovi ja kuitupolyesteri.Selkätyynyissä eco-kuitu.

Sirokokoinen, helppokäyttöinen mekanismituoli. Vaaleanharmaalla kankaalla verhoiltuna tai nahka musta/kn. Nahkaisen hinta 895 euroa!! Tuolissa on usb latauspaikka.Voit samalla ladata puhelimesi.

Rahoita ostoksesi Aktiivirahalla

Miilutie 2

42700 Keuruu

puh. 010 2191 980

info@keuruskaluste.fi

Aukioloajat:

MA – PE 9 – 17

LA 9 – 13